11/03/2022

INFORMATORI NR 12 Liga Unike Meshkuj

Në bazë të Raporteve të Vëzhguesve të Liges Unike nga ndeshjet e xhiros XII, Liga Unike regjistronë ndeshjet:

 

Kamza vs Golden Eaglle Ylli                 56:89 (13:31, 19:28, 16:19, 8:11)

Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari 

Gjyqtari 1: Ani Balliu

Gjyqtari 2: Egzon Maloku

Vezhguesi: Arben Kasmi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri I tyre ishte 50.

 

 

Rahoveci vs Vllaznia                                  97:73 (23:22, 21:22, 26:15, 27:14)

Gjyqtari kryesor: Edison Gjoni

Gjyqtari 1: Dren Pudarolli    

Gjyqtari 2: Armando Brahilika

Vezhguesi: Lulzim Maloku
Kom.Covid-19: Artan Ejupi 

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri I tyre ishte 800.

 

 

Prizreni 16 vs Peja                                          72:84 (23:32, 10:20, 21:12, 18:20)

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni 

Gjyqtari 1: Xhelal Mumini

Gjyqtari 2: Ngadhnjim Shabani

Vezhguesi: Bekim Aliu   
Kom.Covid-19: Albert Verbiqi 

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri I tyre ishte 200.

 

Tirana vs Teuta                                       80:76 (14:20, 23:16, 26:20, 17:20)

Gjyqtari kryesor: Erion Koci

Gjyqtari 1: Olti Kasmi

Gjyqtari 2: Edison Gjoni

Vezhguesi: Edera Alibegaj                                                                                 

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri I tyre ishte 200.

 

Vendime:

1.Melzin Lazimi ( Teuta) Konform Nenit 14.2 te Rregullores se Garave denohet me 150 euro.

 

                                                      

Liga Unike