18/03/2022

Informatori nr 10 Liga Unike Femrat

Në bazë të Raportit të Vëzhguesit  të Liges Unike Femrat nga ndeshjet e xhiros X  te zhvilluara  me  16/17.03.2022, Liga Unike regjistronë ndeshjet: 

 

Bashkimi vs Penza                                          78:80 (25:26, 17:17, 12:18, 24:19)

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani

Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj

Vezhguesi: Anduena Rifati

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtarja H.Kalea.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korrekte. Numri I tyre ishte 100.

 

Tirana vs Partizani                                         93:89 (19:16, 20:16, 31:35, 23:22)

Gjyqtari kryesor: Fatjon Malevi

Gjyqtari 1: Andi Bejko

Gjyqtari 2: Edison Gjoni

Vezhguesi: Arben Kasmi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korrekte. Numri I tyre ishte 50.

 

Prishtina vs Flamurtari                              95:82 (35:13, 23:24, 22:28, 15:17)

Gjyqtari kryesor: Artan Gashi

Gjyqtari 1: Elldin Uglari

Gjyqtari 2: Genc Vitaku 

Vezhguesi: Vlora Braha

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korrekte. Numri I tyre ishte 50.

 

Vendime:

 

  1. Kalea (Penza) Konform Nenit 14.1 te Rregullores se Garave denohet me 50 euro.

 

Njoftim:

                                                          

Liga Unike njofton se ekipet penza , Prishtina, Flamurtari dhe Bashki do te jene pjesmarëse ne Final Four të Liga Unike Femrat për edicionin 2021-2022.

 

 Në gjysmëfinale takohen:

Penza vs Bashkimi

Prishtina vs Flamurtari

                                               

                 Liga Unike