18/03/2022

Informatori nr 13 Liga Unike

Në bazë të Raporteve të Vëzhguesve të Liges Unike nga ndeshjet e xhiros XIII, Liga Unike regjistronë ndeshjet:

 

Kamza vs Rahoveci                                   70:103 (18:28, 13:25, 28:16, 11:34)

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini

Gjyqtari 1: Ervin Koci

Gjyqtari 2: Arian Thaçi

Vezhguesi: Artan Terihati

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri I tyre ishte 50.

 

Golden Eagle Ylli vs Tirana                   96:72 (22:19, 26:21, 22:17, 26:15)

Gjyqtari kryesor: Olti Kasmi

Gjyqtari 1: Visar Bunjaku   

Gjyqtari 2: Ani Balliu

Vezhguesi: Hajradin Zeka
Kom.Covid-19: Kushtrim Qoqaj 

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT (B ) u ndeshkua trajneri Erkand Karaj.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te petardeve .Numri I tyre ishte 200.

 

Peja vs Vllaznia                                      63:74 (25:15, 19:18, 07:12, 12:29)

Gjyqtari kryesor: Amarildo  Brahilika

Gjyqtari 1: Amar Djekovic

Gjyqtari 2: Konstandin Canaj

Vezhguesi: Nexhdet Hoxha
Kom.Covid-19: Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri I tyre ishte 100.

 

Teuta vs Prizreni 16               103:110 (23:19, 15:25, 16:24, 40:26, 09:16)

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1: Edison Gjoni

Gjyqtari 2: Ngadhnjim Shabani  

Vezhguesi: Pjerin  Bushati

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri I tyre ishte 50.

 

             

Vendime:

 

  1. Erkand Karaj (Tirana) Konform Nenit 14.2 te Rregullores se Garave denohet me 150 euro.

 

  1. Golden Eagle Ylli, Konform Nenit 13.7 te Rregullores se Garave denohet me 500 euro.

 

 

    Liga Unike