24/03/2022

INFORMATORI NR 11 Liga Unike Femrat

Në bazë të Raportit të Vëzhguesit  të Liges Unike Femrat nga ndeshjet  Gjysmëfinale te Final Four te zhvilluara me 23.03.2022, Liga Unike regjistronë ndeshjet: 

 

Penza vs Bashkimi                      83:57 (13:17, 21:10, 23:14, 26:16)      

Gjyqtari kryesor: Artan Gashi

Gjyqtari 1: Ani Balliu  

Gjyqtari 2: Elldin Uglari

Vezhguesi: Vlora Braha  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korrekte. Numri I tyre ishte 200.

 

 

Prishtina vs Flamurtari                            74:68 (11:24, 23:16, 15:15, 25:13)  

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni  

Gjyqtari 1: Edison Gjoni  

Gjyqtari 2: Genc Vitaku 

Vezhguesi: Anduena Rifati  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT ( B ) u ndeshkua trajneri Fidan Shatri.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korrekte. Numri I tyre ishte 500.

 

Vendime:

 

  1. Fidan Shatri (Prishtina) Konform Nenit 14.2 te Rregullores se Garave denohet me 150 euro

 

Liga Unike