07/04/2022

INFORMATORI NR 16 LIGA UNIKE MESHKUJ

Në bazë të Raporteve të Vëzhguesve të Liges Unike nga ndeshjet e zhvilluara çerekfinale me 06.04.2022 Liga Unike zhvilluar regjistronë ndeshjet:

 

Prizreni 16 vs Rahoveci                   86:87 (27:26, 22:15, 13:21, 24:25)

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini   

Gjyqtari 1: Elldin Uglari   

Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj   

Vezhguesi: Burim Koshi  

Kom.Covid-19: Artan Ejupi  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT(B) u ndeshkua trajneri Arbnor Rifati, dhe me GD u ndeshkua lojtari me nr 5  D.Davis.

Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT(B) u ndeshkua trajneri Ljupce Malinkov dhe me GD u ndeshkua lojtari me me nr 3 M.Mawien.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri I tyre ishte 300.

 

Tirana vs Teuta                                      73:78 (12:23, 15:17, 19:18, 27:20)                          

Gjyqtari kryesor: Ervin Koci

Gjyqtari 1: Edison Gjoni  

Gjyqtari 2: Ani Balliu   

Vezhguesi: Edera Alibegu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari me nr 6 N.Core.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri I tyre ishte 100.

 

Vendime:

  1. Arbnor Rifati (Prizreni 16) Konform Nenit 14.2 te Rregullores se Garave denohet me 150 euro.
  1. David Davis ( Prizreni 16) Konform Nenit 14.3 te Rregullores se Garave denohet me 400 euro.
  1.  Ljupco Malinkov ( Rahoveci) Konform Nenit 14.2 te Rregullores se Garave  denohet me 150 euro.
  1.  Makol Mawien( Rahoveci) Konform Nenit 14.3 te Rregullores se Garave denohet me 400 euro.
  1.  N.Core ( Teuta) Konform Nenit 14.1 te Rregullores se Garave denohet me 100 euro.

 

Njoftim:

Sipas Rregullores se Garave Liga Unike per edicionin 2021-2022 dhe sistemit te garave per ndeshjet e Play Off-it ne gjysmëfinale te Final Four Liga Unike do te takohen :

Golden Eagle Ylli vs Teuta

Peja vs Prizreni 16

                          

  

Liga Unike