25/04/2022

INFORMATORI NR 18

Në bazë të Raportit të Vëzhguesit  nga ndeshja finale dhe ndeshja per vendin 3- Liga Unike, Final Four te zhvilluara me 21.04.2022, Liga Unike regjistronë ndeshjet: 

 

Teuta vs Prizreni 16                                89:106 (21:16, 22:30, 17:26, 29:32)

Gjyqtari kryesor: Edison Gjoni

Gjyqtari 1: Xhelal Mumini

Gjyqtari 2: Olti Kasmi  

Vezhguesi: Edera Alibegaj

Kom.Covid-19: Kushtrim Qoqaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me dy GT u ndeshkua lojtari Urim Zenelaj.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korrekte. Numri I tyre ishte 150.

 

 

Golden Eagle Ylli vs Peja                      72:87 (19:23, 15:26, 19:20, 19:18)

Gjyqtari kryesor: Ervin Koci  

Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 2: Artan Gashi  

Vezhguesi: Nexhdet Hoxha  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Mikaile Tmusiq dhe trajneri Adis Beqiragic me GT (C).

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri I tyre ishte 2.500.

 

Vendime :

 

  1. Urim Zenelaj (Prizreni 16) Konform Nenit 14.1 te Rregullores se Garave denohet me 200 euro.

 

  1. Mikaile Tmusiq (Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 14.1 te Rregullores se Garave denohet me 100 euro.

 

  1. Adis Beciragic (Golden Eagle Ylli ) Konform Nenit 14.2 te Rregullores se Garave denohet me 150 euro.

 

Njoftim:

 

KB.Peja ështe shpallur Kampion  Liga Unike për edicionin 2021-2022.

Mirenjohjet gjyqtarëve të ndeshjes finale I ndau Valdet Saphija , kurse medaljet ekipeve finalist I ndanë Blerim Vuniqi Antar I Bordit Drejtues Liga Unike  , Fatmir Gashi  Kryetar i KB.Peja ,Ismet Krasniqi Kryetari  KOK-it, Kostandin Shkurti  Zëvendës Ministër I Sportit .

MVP është shpallur lojtari I KB.Peja Dardan Berisha, çmim të cilin e ndan Sekretarja e Përgjithshme e FBK-së, Elvira Dushku dhe Sekretari i Përgjithshëm i FBSH-së, Korab Llazani. Trofeun e Kupës Liga Unike kapitenit Dardan  Berishës e dorëzuan kryetari i FBK-së, Arben Fetahu dhe kryetari i Bordit Drejtues të Ligës Unike, Ilir Trebicka.

 

                                                                                                                                

                                        

Liga Unike