22/02/2024

INFORMATORI NR 5

Në bazë të Raporteve të Vëzhguesve të Ligës Unike Femrat nga ndeshjet e xhiros së V
Komesari i Garave i Ligës Unike regjistron ndeshjet:

Flamurtari vs Partizani 51:55 ( 13:17,12:14,13:11,13:13)
Gjyqtari kryesor: Olti Kasmi 
Gjyqtari 1:Erlambi Tiko
Gjyqtari 2: Hans Trajer 
Vëzhguesi: Pjerin Bushati 
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE: 
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 100.

Tirana vs Prishtina 56:71 (10:24,18:13,16:15,12:19) 
Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Edison Gjoni
Gjyqtari 2: Dren Pudarolli 
Vëzhguesi: Arben Kasmi 
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE: 
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.

Penza vs Bashkimi 62:66 ( 14:14,17:17,13:14,18:21)
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic 
Gjyqtari 1: Artan Gashi
Gjyqtari 2: Egzon Maloku 
Vëzhguesi: Doruntina Mejzini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE: 
Skuadra A korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT ( C ) u ndëshkua 
trajneri Fabian Gjuka.
Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndëshkua lojtarja 
Diedona Halitaj.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.

Vendime:

1.Fabijan Gjuka (Penza),Konform Nenit 14.2 të Rregullores së Garave denohet me 100 
euro.

2.Diedona Halitaj (Bashkimi),Konform Nenit 14.1 të Rregullores së Garave denohet me 
50 euro.

Faton Kurshumlija
Komesar i Garave