06/03/2024

INFORMATORI NR 7

Në bazë të Raporteve të Vëzhguesve të Ligës Unike Femrat nga ndeshjet e xhiros së 
VII Komesari i Garave i Ligës Unike regjistron ndeshjet:

Bashkimi vs Partizani 76:44 (16:14,18:07,18:08,24:15) 
Gjyqtari kryesor:Ersi Vokrri 
Gjyqtari 1: Arian Kera
Gjyqtari 2:Amarildo Brahilika 
Vëzhguesi: Kimete Haliti 
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE: 
Skuadra A korekte dhe sportive,përve për sjellje josportive me GT u ndëshkua lojtarja 
Diedona Halitaj.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 100.

Penza vs Prishtina 73:79 (22:25,15:20,19:17,17:17) 
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1: Arian Thaçi
Gjyqtari 2: Erzen Haxhani
Vëzhguesi: Doruntina Mejzini 
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE: 
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.

Tirana vs Flamurtari 62:59 (20:12,11:21,19:15,12:11)
Gjyqtari kryesor: Edison Gjoni
Gjyqtari 1: Olti Kasmi
Gjyqtari 2: Erlambi Tiko 
Vëzhguesi: Pjerin Bushati 
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE: 
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50

Vendime:

1.Diedona Halitaj (Bashkimi),Konform Nenit 14.1 të Rregullores së Garave denohet me 
50 euro.

Faton Kurshumlija
Komesar i Garave