15/03/2024

INFORMATORI NR 8 LIGA UNIKE FEMRAT

Në bazë të Raporteve të Vëzhguesve të Ligës Unike Femrat nga ndeshjet e xhiros së
VIII Komesari i Garave i Ligës Unike regjistron ndeshjet:


Prishtina vs Bashkimi 66:72 (16:17,20:22,12:11,18:22)
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1: Dren Pudarolli
Gjyqtari 2:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi: Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korekte dhe sportive,përve për sjellje josportive me tri GT u ndëshkua
trajneri Lorik Kllokoqi.
Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndëshkua lojtarja
Sarah Mgbike.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 100.


Flamurtari vs Penza 74:81 (28:20,15:19,15:23,16:19)
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1: Olti Kasmi
Gjyqtari 2: Arian Kera
Vëzhguesi: Pjerin Bushati
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.


Partizani vs Tirana 65:78 (14:14,16:23,16:26,19:15)
Gjyqtari kryesor: Gilbert Hoxha
Gjyqtari 1: Fatjon Malevi
Gjyqtari 2: Ani Baliu
Vëzhguesi:Migena Plasa
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.


Vendime:
1. Lorik Kllokoqi (Prishtina),Konform Nenit 14.2 të Rregullores së Garave denohet me
300 euro.

2. Sarah Mgbike( Bashkimi) Konform Nenit 14.1 të Rregullores së Garave denohet me
50 euro.


Faton Kurshumlija
Komesar i Garave