20/03/2024

INFORMATORI NR 9 LIGA UNIKE FEMRAT

Prishtinë, 20.03.2024


                          INFORMATORI NR 9

Në bazë të Raporteve të Vëzhguesve të Ligës Unike Femrat nga ndeshjet e xhiros së
VIII Komesari i Garave i Ligës Unike regjistron ndeshjet:


Tirana vs Bashkimi 68:85 ( 25:23,17:19,12:22,14:21)
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari 1: Fatjon Malevi
Gjyqtari 2:Besim Vitaku
Vëzhguesi: Migena Plasa
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 100.


Penza vs Partizani 82:76 (27:10,17:28,21:11,17:27)
Gjyqtari kryesor:Hans Trajer
Gjyqtari 1: Visar Bunjaku
Gjyqtari 2: Erlambi Tiko
Vëzhguesi: Kimete Haliti
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.


Flamurtari vs Prishtina 52:63 (9:6,19:23,12:13,12:21)
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1: Gilbert Hoxha
Gjyqtari 2: Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Pjerin Bushati
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.


Faton Kurshumlija
Komesar i Garave