27/03/2024

INFORMATORI NR 10 LIGA UNIKE FEMRAT

Në bazë të Raporteve të Vëzhguesve të Ligës Unike Femrat nga ndeshjet e xhiros së X Komesari i Garave i Ligës Unike regjistron ndeshjet: 


Bashkimi vs Penza                                             96:53  (17:12,32:14,21:12,26:15)              
Gjyqtari kryesor:Arian Thaci
Gjyqtari 1: Erzen Haxhani
Gjyqtari 2:Virtyt Hajrizi
Vëzhguesi:Hajradin Zeka 
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE: 
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 100.

 

Partizani vs Flamurtari                                       63:55  (16:10, 18:09,13:19,16:17) 
Gjyqtari kryesor:Edison Gjoni
Gjyqtari 1: Gilbert Hoxha
Gjyqtari 2: Fatjon Malevi 
Vëzhguesi: Edera Alibegaj 
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE: 
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.

 

Prishtina vs Tirana                                          76:74   (11:21,32:17,11:14,22:12) 
Gjyqtari kryesor:Olti Kasmi 
Gjyqtari 1: Egzon Maloku
Gjyqtari 2: Serxhio Gjoni 
Vëzhguesi:Kimete Haliti 
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE: 
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.

Njoftim:

Ne ndeshjet gjysmefinale te Liga Unike Femrat do te takohen Bashkimi vs Tirana dhe Prishtina vs Penza. 

 


Faton Kurshumlija
Komesar i Garave