29/03/2024

INFORMATORI NR 1 LIGA UNIKE FINAL EIGHT

Në bazë të Raporteve të Vëzhguesve të Ligës Unike Final Eight ndeshjet cerekfinale
Komesari i Garave i Ligës Unike regjistron ndeshjet:


Trepça vs Kamza 90:46 ( 25:13,22:09,23:09,20:15)
Gjyqtari kryesor:Fatjon MALEVI
Gjyqtari 1: Visar BUNJAKU
Gjyqtari 2:Olti KASMI
Vëzhguesi:Sabri PARDUZI
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 100.


Tirana NEPTUN vs Golden Eagle Ylli 56:92 ( 25:21,09:31,08:30,14:10)
Gjyqtari kryesor:Gilbert Hoxha
Gjyqtari 1: Amar DJEKOVIC
Gjyqtari 2:Edison GJONI
Vëzhguesi: Albert VERBIQI
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 1.000.

Peja vs Teuta 122:78 ( 45:13,28:21,30:21,19:23)
Gjyqtari kryesor: Edison GJONI
Gjyqtari 1: Amar DJEKOVIC
Gjyqtari 2: Olti KASMI
Vëzhguesi: Kushtrim QOQAJ
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 50.


Besëlidhja vs Sigal Prishtina 79:80 ( 28:09,17:22,17:28,17:21)
Gjyqtari kryesor: Gilbert HOXHA
Gjyqtari 1: Visar BUNJAKU
Gjyqtari 2: Fatjon MALEVI
Vëzhguesi: Artan EJUPI
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 500.


Njoftim:
Në ndeshjet gjysmëfinale Liga Unike Final Eight do të takohen Golden Eagle Ylli vs
Peja dhe Trepça vs Sigal Prishtina.

Faton Kurshumlija
Komesar i Garave