30/03/2024

INFORMATORI NR 2 LIGA UNIKE FINAL EIGHT

Vlorë, 30.03.2024
 
                                                 INFORMATORI NR 2


Në bazë të Raporteve të Vëzhguesve të Ligës Unike Final Eight ndeshjet gjysmëfinale
Komesari i Garave i Ligës Unike regjistron ndeshjet:


Golden Eagle Ylli vs Peja 91:62 ( 18:15,20:20,29:18,24:09)
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim SHABANI
Gjyqtari 1: Edison GJONI
Gjyqtari 2:Artan GASHI
Vëzhguesi: Arben KASMI
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT ( C ) u ndëshkua
trajneri Petar Mijovic dhe lojtari Valon Bunjaku.
Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndëshkuan lojtarët
Arian Qallakaj dhe Edler Davis.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 500.


Trepça vs Sigal Prishtina 83:80 ( 24:28,27:18,19:22,13:12)
Gjyqtari kryesor:Xhelal MUMINI
Gjyqtari 1: Gilbert HOXHA
Gjyqtari 2:Elldin UGLARI
Vëzhguesi:Pjerin BUSHATI
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive, përveq për sjellje josportive me dy GT ( C dhe B ) u
ndëshkua trajneri Albert Sylejmani.
SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 500.


Njoftim:

Në ndeshjen finale Liga Unike Final Eight do të takohen Golden Eagle Ylli vs Trepça.


Vendime:
1.Petar Mijovic (Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 14.2 i Rregullores së Garave denohet
me 100 euro.
2.Valon Bunjaku (Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 14.1 i Rregullores së Garave
denohet me 50 euro.
3.Arian Qallakaj (Peja) Konform Nenit 14.1 i Rregullores së Garave denohet me 50
euro.
4.Edler Davis (Peja) Konform Nenit 14.1 i Rregullores së Garave denohet me 50 euro.
5.Albert Sylejmani (Sigal Prishtina) Konform Nenit 14.2 i Rregullores së Garave denohet
me 200 euro.


Faton Kurshumlija
Komesar i Garave