02/04/2024

INFORMATORI NR 11 LIGA UNIKE FEMRAT

Prishtinë, 02.04.2024

 

                                                                               INFORMATORI NR 11

 

Në bazë të Raporteve të Vëzhguesve të Ligës Unike Femrat nga ndeshjet gjysmëfinale të Final Four-it Komesari i Garave i Ligës Unike regjistron ndeshjet:

 

Bashkimi vs Tirana                              73:54 ( 13:16,18:14,16:16,26:08)                             

Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj

Gjyqtari 1:Olti Kasmi

Gjyqtari 2: Visar Bunjaku

Vëzhguesi:Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 100.

 

Prishtina vs Penza                               74:57 ( 19:09,14:12,21:20,20:16)

Gjyqtari kryesor: Amar Djekovic

Gjyqtari 1: Edison Gjoni

Gjyqtari 2: Arian Thaçi

Vëzhguesi: Edera Alibegaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESVE: Të mira. Numri i tyre ishte 300.

 

Faton Kurshumlija

Komesar i Garave